söndag 15 januari 2012

Sömn

Tänk vad lite sömn kan göra för ens humör. Hade glömt hur det var att ha en liten en som vill amma i tid och otid. Man förtränger väl det där med sömnbrist för att man ska kunna skaffa fler barn =) Och det blir mycket prat om sömn eller rättare sagt utebliven sömn med andra småbarnsföräldrar.



Igår natt sov Majken så dåligt och ville äta nästan varje timme. Jag var helt slut när morgonen kom och Elvira vaknade och tyckte att vi skulle gå upp (tack o lov var klockan efter 7). Hela dagen var jag som Häxan Surtant och var trist och gnällig.
Inatt har hon dock sovit mer och längre perioder så det har hjälpt mitt humör något otroligt. Sömn = trevligare och gladare mamma!
Vi har haft en toppendag med en tur till stan och ett introbesök på Yamaha junior musikskola som vi nu bestämt att Elvira ska börja på i februari. Det ska bli spännande att se henne utvecklas och se hennes intresse för musik bli ännu större.
Resten av dagen har vi fikat, myst och packat ner det sista av julen i sina lådor. Så nu får man ha en massa tända ljus för att klara de mörka eftermiddagarna och kvällarna.

 







Elvira spexar i sina fina tofflor som hon fick i julklapp av mamma och pappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar