söndag 1 januari 2012

2012

På årets första dag fick hela familjen sovmorgon, alla var väl slut efter nyårsfirandet. Resten av dagen har varit lugn och mysig. På eftermiddagen kom snön och maken och Elvira hann med en pulkatur innan snön regnade bort ett par timmar senare.

Nyårsafton firade vi hemma hos vänner med eftermiddagsfika och sedan en trevlig trerättersmiddag. Tyvärr slutade kvällen där i tårar, Elvira var övertrött och det missade vi helt och for hem ca en timme för sent så hon bröt ihop när det visade sig att den andra familjen som var med på festen skulle sova över och barnen började plocka fram sovsäckar och annat. "Jag vill oxå sova här" fick vi höra om och om igen mellan tårarna tills hon däckade i bilen. Lilla gumman!
Så kvällen slutade här hemma, i mjukisbyxor med en kopp te och lite godis. Inte fel alls, skönt att vara hemma när alla fyrverkerier körd igång. Båda tjejerna sov tack och lov igenom det hela, det lät som folks hus sprängdes, ekade mellan alla husen här i området och det höll på hur länge som helst.

Så nu har vi ett helt nytt år framför oss, spännande vad som väntar. Bara att ta en dag i taget och njuta av nuet tillsammans med min fina familj. GOD FORTSÄTTNING!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar