lördag 10 mars 2012

Less

Är sååå less på att inte få sovmorgon och att vara trött hela tiden.
Det är inte Majken som är uppe med tuppen utan Elvira. Runt klockan sex varje dag vaknar hon, man kan nästan ställa klockan efter henne. Man tycker ju att hon borde behöva sova mer eftersom är full fart hela dagarna. Vet inte riktigt hur man ska få henne att förstå att bara för att hon är pigg och vaken behöver inte vi andra skutta ur sängen. Hon har ett rum fullt med leksaker som hon kan fördriva tiden med så vi andra kan vila lite extra men NEJ, där ska hon inte vara, bara tv och välling som gäller. Tror minsann att vi snart får ta bort vällingen (så kanske hon äter lite bättre på fsk och här hemma på kvällarna).

Ja, ja det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget just nu. En dag ska vi väl alla få sova ut, en stillsam lördag hade inte varit fel.

2 kommentarer:

  1. Ja det är samma här, H är uppe tidigare än tuppen o då ska ALLA vakna, han skriker o gormar så man inte har en chans...blaj! Men tänk, om tio år när vi får sova hur mycket vi vill kommer vi längta tillbaka till när barnen var små o glömt allt det jobbigt. Kramar

    SvaraRadera
  2. Just det där med att de är så stora och kan klara morgonen på egen hand - men inte gör det, kan ge gråa hår. Sonen är fortfarande så, han går ICKE upp på egen hand. Spelar ingen roll hur vi än förklarar.
    Sånt är livet nu, det är bara att följa med. Att streta emot tar bara en massa energi och ger och fula rynkor. En klen tröst. Jag försöker tänka som så att barnen är friska, fullkomliga och på väg mot stora världen - det får mig att orka. Mest det att de är friska (tänker inte på snor, hosta och annat gegga som de drabbas av).
    Kram

    SvaraRadera