lördag 24 mars 2012

Första gången!

Fyra månader och nu sitter hon i barnstolen för första gången. Tänk så många "första gången" som väntar oss och Majken. Härligt!

torsdag 22 mars 2012

VÅR!

Fram med vårskor och vårjackor och packa ner vinterkläderna. Underbart!!!

Fina Majken

En tur till Ikea på förmiddagen har vi hunnit med och inte kan man sova då inte. :)

onsdag 21 mars 2012

Ljus!

Snart har vi sommartid och dagarna blir allt ljusare. Som jag längtar efter våren, ljuset och värmen. Längtar till påsken när vi ska hälsa på hos mamma och pappa. Tid med familjen, äta god mat och vila. Ska bli härligt med lite miljöombyte, något vi alla i familjen behöver. Våren, här kommer vi!

Sömn

Sömn är något jag tänker mycket på just nu, förlorad sådan. Varför sover inte den här lilla tjejen mer på natten??? Hon äter varannan timme, vilket hon nog inte behöver och det tar rejält på mina krafter. Som tur är sover hon gott och länge en gång per dag, vilket egentligen är på tok för lite, enligt mig.
Håller tummarna för en förändring, SNART!

måndag 19 mars 2012

Ny vecka och nya tag!

Med lite mer sömn och på bättringsvägen från en envis förkylning känner jag mig som en mycket gladare och trevligare Linnea. Visst tröttheten finns där såklart men det känns lättare när man får trevliga besök.


På förmiddagen hängde vi med Jessica och Wilmer.


Och på eftermiddagen kom Anna, Alexander och Lukas på besök.

Första skrattet!


Tänk så rolig och underhållande storasyster kan vara.

lördag 17 mars 2012

?????

När man liten är man någons barn (Jonsgårdens tös), med tiden blir man någons partner (Pontus fru) och så får man glädjen att bli förälder ( Elvira & Majkens mamma). Men var tar jaget vägen, var är Linnea i allt detta???
Just nu i ett virrvarr av sjukdomar och trötthet vill jag bara trycka på pausknappen, åka iväg till en lugn plats och vila och hitta tillbaka till MIG. För att sedan komma hem igen en glad, pigg, engagerad mamma.
Inte så kul och positivt inlägg idag men det är såhär jag är just nu, fundersam och lite vilse.

tisdag 13 mars 2012

Finaste fyraåringen!

Tänk att man har en 4 åring här hemma. En pratig, busig, nyfiken, tjatig, petig, härlig, underbar Elvira. Hur mycket vi än kan vara oense under dagen så får man alltid en puss och en kram och så säger hon "älskar dig mamma" varje kväll. Underbart!

lördag 10 mars 2012

Less

Är sååå less på att inte få sovmorgon och att vara trött hela tiden.
Det är inte Majken som är uppe med tuppen utan Elvira. Runt klockan sex varje dag vaknar hon, man kan nästan ställa klockan efter henne. Man tycker ju att hon borde behöva sova mer eftersom är full fart hela dagarna. Vet inte riktigt hur man ska få henne att förstå att bara för att hon är pigg och vaken behöver inte vi andra skutta ur sängen. Hon har ett rum fullt med leksaker som hon kan fördriva tiden med så vi andra kan vila lite extra men NEJ, där ska hon inte vara, bara tv och välling som gäller. Tror minsann att vi snart får ta bort vällingen (så kanske hon äter lite bättre på fsk och här hemma på kvällarna).

Ja, ja det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget just nu. En dag ska vi väl alla få sova ut, en stillsam lördag hade inte varit fel.

onsdag 7 mars 2012

Tröttis!

Finaste Majken sover gott ute varje dag, vilket är toppen. Den enda nackdelen är att jag inte kan sova då, trots att hon står på gården och babycallern är på så är jag orolig att något ska hända eller att jag inte hör henne. Så det blir vila i soffan med ett öga öppet för min del. :)

tisdag 6 mars 2012

Solsken!

Så är vi tillbaka på banan, Elvira har haft en släng av feber och hosta, vilket innebar ett par nätter med dålig sömn, för samtliga i familjen. Majken är inne i en ny "tillväxtperiod" och äter varannan timme eller mer vissa nätter.
Så det är bara att dagen som den kommer och njuta av det vackra vädret och vackra döttrar.
Trots lite sömn och sjukdomar så har vi det väldigt bra :)

Fem fina små fingrar!

Fina systrar!

torsdag 1 mars 2012

iPhone 3

Här kommer första och sista fotot som jag tog med min gamla telefon. Nu har jag en iPhone 4s som jag är mycket nöjd med och som jag snart ska synka till bloggen så det kan bli lite fler inlägg =)
Så mycket lättare och snabbare att blogga från mobilen.


En provbild, inte speciellt fint foto på mig....


En underbar sovande Majken!

Min härliga familj!